O nama

Specijalističku lekarsku ordinaciju “ Medilek” osnovao je prim dr Uroš Škorić , specijalista ginekologije i akušerstva sa višegodišnjim iskustvom, davne, 1992. godine. U to vreme, to je bila jedna od prvih privatnih ginekoloških ordinacija u Beogradu.  Dr Škorić je bio omiljen, narodni lekar, koji je uvek pomagao svima.

Bavio se prevencijom ginekoloških bolesti, planiranjem i praćenjem trudnoće. Radovao se svakoj novoj bebi koja je došla na svet i učinila porodicu srećnom. Bio je poznat po “Klubu Uroša”, koji broji preko 600 dece koji su dobili ime po njemu u znak poštovanja od strane zadovoljnih roditelja. Danas su to odrasli ljudi koji imaju svoje porodice.

“ Najvažnija i najteža uloga u životu je biti majka. Zato svaka buduća majka u blagoslovenom stanju, mora se učiniti srećnom i zadovoljnom, da bi se njeno čedo rodilo zdravo i kako treba.”
Prim dr Uroš S Škorić

Danas, negujući tradiciju i prateći moderne trendove u medicini, formirali smo tim, Medilek-tim koji ste vi izabrali. Čine ga najeminentniji lekari specijalisti za decu iz svih oblasti pedijatrije.

Posvećeni Vašem zdravlju – Medilek tim!

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h