Kardiologija

Kardiologija je oblast koja se bavi lečenjem bolesti srca. Ishemijska bolest srca je jedan od glavnih uzroka smrtnosti kako u našoj zemlji tako i u svetu. Proces ateroskleroze zahvata koronarne arterije koje ishranjuju srce, dovodi do pojave bola u grudima (angina pectoris) i na kraju infarkta srca, u najtežim i nelečenim slučajevima. Prevencija, pravovremena dijagnostika i terapija ishemijske bolesti srca, u velikoj meri mogu sprečiti pojavu neželjenih komplikacija.

Ass. dr sci. med. Igor Stefanović

Specijalista pedijatrije
Subspecijalista dečje kardiologije

Rođen je 31. maja 1979. godine u Aleksandrovcu Župskom. Diplomirao je na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,0. Stalno je zaposlen na mestu Načelnika službe za neinvazivnu dijagnostiku, odeljenje kardiologije na Univerzitetskoj dečjoj klinici. Intenzivno se bavi svim poljima dečje kardiologije, uključujući interventne procedure. Stručno se usavršavao u Nemačkoj.

Oženjen, otac dvoje dece.

Pregledi koje obavlja:

  • pregledi i dijagnostika srčanih oboljenja (ultrazvuk srca, EKG)

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h