Dermatologija

Dermatologija je grana medicine koja se bavi proučavanjem bolesti i problema koji su vezani za kožu. Specijalista dermatologije se bavi bolestima koje utiču na kožu, kosu, nokte, Ili sluzne membrane. Ova vrsta doktora može da leči pacijente bez obzira na njihove godine.

Doc dr sci med Mirjana Gajić – Veljić

Specijalista dermatovenerologije

Verovatno jedan od najboljih srpskih stručnjaka u oblasti kožnih oboljenja, veoma tražen lekar u našoj ordinaciji. Žena impresivne radne biografije, ogromnog znanja i iskustva u radu sa decom. Nepogrešiva u dijagnostici kožnih bolesti, posebno ekcema i atopijskog dermatitisa. Cenjena i respektovana među kolegama u zemlji i inostranstvu.

Rođena je i odrasla u uglednoj lekarskoj porodici. Medicinski fakultet je završila u Beogradu, a potom i specijalizaciju iz dermatovenerologije na Kožnoj klinici, gde je i danas zaposlena na dečjem odeljenju.

Pregledi koje obavlja:

- Sve vrste dermatoloških pregleda i lečenje (ekcem, atopijski dermatitis, alergijske reakcije u dece).

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h