Otorinolaringologija (ORL)

Otorinolaringologija je grana medicine koja se bavi bolestima uha, nosa i grla. Najčešće bolesti uha, grla i nosa u našoj populaciji su zapaljenske bolesti spoljašnjeg i srednjeg uva, sluzokože nosa i sinusa, krajnika, ždrela, grkljana.

Dr Aleksandar Vujović

Specijalista otorinolaringologije

Izuzetan hirurg, pisac i humanista. Rođen je 19.09.1979. godine u Beogradu u lekarskoj porodici.
Diplomirao je na Medicinskom fakultetu, a specijalizaciju iz ORL je završio na VMA. Stalno zaposlen na odeljenju ORL u bolnici Dragiša Mišović.

Pored vanserijskog talenta za hirurgiju kojom se bavi, poznat je po svom čuvenom romanu "Nacionalnost vanzemaljac", objavljen 2009. godine, koji je pobrao simpatije čitalaca. Sav novac koji je prikupio na promociji knjige poklonio je svojoj bolnici, čiji deo je stradao u požaru. Oženjen suprugom Katarinom, ima sina Filipa.

Pregledi koje obavlja:

  • dijagnostika i lečenje uha, grla i nosa

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h