Oftalmologija

Oftalmologija je grana medicine koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem očnih bolesti. Značajan broj odraslih i dece su kratkovidi tj. imaju miopiju. Gotovo svi nakon 45. godine života se požale na staračku dalekovidost (presbiopiju) i počinju da nose naočari za čitanje. To nisu bolesti oka, već samo refraktivne greške u koje se ubraja i astigmatizam.

Dr Danijela Ranđelović

Specijalista oftalmologije

Rođena je 23.02.1968. godine u Pirotu. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Nišu, a specijalizaciju iz oftalmologije završila je na VMA u Beogradu. Doktorsku disertaciju odbranila je 2019. godine na Medicinskom fakultetu u Kragujevcu. Stalno zaposlena na VMA, na funkciji načelnika kabineta za vojno vazduhoplovnu medicinu.

Tokom svoje profesionale karijere aktivno i uspešno je učestvovala na brojnim međunarodnim i domaćim kongresima, simpozijumima, stručnim sastancima, okruglim stolovima, radionicama. Osnovna dužnost na poslu je ispitivanje funkcija vida kod civilnih i vojnih pilota, kontrolora letenja i ostalog letačkog osoblja.

Udata, majka dvoje dece.

Član udruženja oftalmologa Srbije, član udruženja kontaktologa Srbije i član sekcije za vazduhoplovnu medicinu.

Pregledi koje obavlja:

  • ispitivanje funkcije vida pri polasku u školu
  • poremećaji vida kod dece (strabizam, refrakcione anomalije, hipermetropija, miopija, astigmatizam, ambliopija, degenerativne promene na očnom dnu (retinopatije))

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h