Hirurgija

HIRURGIJA (engl. surgery), rad rukama, operativno lečenje, grana medicine koja zbrinjava bolesti koje se leče operativnim putem, odn. manipulacijom. Prema Oksfordskom medicinskom rečniku, hirurgija je „veština ili praksa lečenja povreda, bolesti, deformacija i drugih poremećaja koji se leče manuelnim zahvatom ili pomoću instrumenata“.

Prim dr sci med Dragana Vujović

Specijalista dečje hirurgije

Vodeći expert u oblastineonatalne i dečje hirurgije. Odgovorna kao čovek i posvećen lekar. Neretko sunjeni pacijenti prevremeno rođene bebe sa svega 700g, ali ona nikad ne odustajei večiti je borac za svakog pacijenta. Dr Dragana je jedna odomiljenih doktorki u našoj ordinaciji. Uvek vedra i nasmejana sa specifičnimpristupom deci bilo da su došli na pregled ili hirušku intervenciju.

Rođena je 21. jula 1969.godine. Medicinski fakultet je završila u Prištini, a specijalizaciju izdečje hirurgije na Dečjoj klinici. Stalno je zaposlena na mestu Načelnika službe hitne hiruske službe na istoj klinici. U našoj ordinaciji obavlja sve vrste hiruških pregleda i hiruške intervencije (povrede, adhesiolisa prepucijuma i vulve, resekcija frenuluma linqe, urasli nokti).

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h