HIrurgija

HIRURGIJA (engl. surgery), rad rukama, operativno lečenje, grana medicine koja zbrinjava bolesti koje se leče operativnim putem, odn. manipulacijom. Prema Oksfordskom medicinskom rečniku, hirurgija je „veština ili praksa lečenja povreda, bolesti, deformacija i drugih poremećaja koji se leče manuelnim zahvatom ili pomoću instrumenata“.

Dr Marko Kostić

Spec dečje hirurgije / Spec grudne hirurgije

Vodeći stučnjak u Srbiji za deformitete grudnog koša, expert za operacije korekcija rebara po Nussu i Radiču. Pored toga svakodnevno radi najsavremenije hiruške operacije i intervencije u grudnoj hirurgiji, posebno kod karcinoma pluća.

Dr Kostić je pre svega čovek sa empatijom i beskrajnim razumevanjem za svoje pacijente koji se nose sa problemom defekta grudnog koša i perfektnom procenom kada treba uraditi operativni zahvat.

Rođen je 7.jula 1969.godine u Beogradu. Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Specijalizaciju izdečje hirurgije obavio na Dečjoj Klinici u Tiršovoj, a specijalizaciju izgrudne hirurgije na Klinici za grudnu hirurgiju KCS, gde je stalno zaposlen kao lekar specijalista. Kontinuirano i stručno se usavršava u Francuskoj, koja školuje najbole stručnjake iz oblasti grudne hirurgije.

Oženjen, ima ćerku i sina.

Pregledi koje obavlja odnosese na deformitete grudnog koša (pectus excavatum, pectus carinatum), priprema za operacije i postoperativni tretman pacijenata.

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h