Gastroenterologija

Gastroenterologija je subspecijalistička grana interne medicine koja se bavi dijagnostikom i lečenjem bolesti digestivnog trakta (želudac, tanko i debelo crevo, jetra i pankreas).

Dr sci med Nina Ristić

Specijalista pedijatrije / Subspecijalista gastroenterohepatologije

Ekspert iz oblasti endoskopije u dece. Pleni svojim pozitivnim stavom uz beskrajno razumevanje za naše mališane i njihove roditelje.

Rođena je 1981.godine u Beogradu. Završila je Matematičku gimnaziju, a potom Medicinski fakultet sa prosečnom ocenom 9,69 među najboljim studentima u generaciji. Specijalizaciju i subspecijalizaciju je obavila na Dečjoj klinici u Tiršovoj, gde je stalno zaposlena na mestu Načelnika odeljenja za endoskopiju.

Radila je pod mentorstvom prof Vojislava Perišića, našeg najčuvenijeg stručnjaka iz ove oblasti.

Uža specijalnost:
- gastroskopija i kolonoskopija, funkcijska dijagnostika digestivnog trakta, bolesti jednjaka, inflamatorne bolesti creva.

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h