Radiologija

Radiologija je deo medicine koja koristi neinvazivno snimanje unutrašnjosti organa radi otkrivanja bolesti i povreda sa ciljem blagovremenog lečenja. Primenjuje se kako u dijagnostici određenih indikacija, tako i u prevenciji bolesti unutrašnjih organa. Koristi se za stvaranje slike unutrašnjih telesnih struktura – mekih tkiva, muskouloskeletnog sistema, abdomena, dojki, štitaste žlezde.

Dr Željko Smoljanić

Specijalista radiologije
Najeminentniji dečji radiolog u Srbiji

Diplomirao na Medicinskom fakultetu u Beogradu. Na Univerzitetskoj decjoj klinici u Tiršovoj radio kao načelnik službe za radiologiju. Doajen ultrazvučne dijagnostike, velikog iskustva u radiologiji. Poznat po edukativnom radu. Organizovao je kurseve "Ultrazvuka kukova kod beba" na Univerzitetskoj dečjoj klinici, čiju je obuku prošlo na hiljade pedijatara u Srbiji.

Oženjen, ima dve ćerke i troje unučadi.

Pregledi koje obavlja:

  • ultrazvučni pregledi kukova, abdomena, mekih tkiva, CNS-a...

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h