Fizijatrija

Fizikalna medicina i rehabilitacija (fizijatrija), grana je medicine koja se bavi prevencijom, dijagnozom, lečenjem i rehabilitacijom pacijenata sa različitim oštećenjima koštano-zglobnog i mišićno-nervnog sistema, pri čemu se koristi fizikalnim metodama. Posebnu pažnju posvećuje ponovnom uspostavljanju izgubljenih funkcija i sposobnosti.

Prof. dr Dragana Ćirović

Specijalista fizikalne medicine i rehabilitacije
Subspecijalista dečje rehabilitacije
Profesor Medicinskog fakulteta Univerziteta u Beogradu na srpskoj i engleskoj nastavi

Rođena je 24.12.1966. godine u Beogradu, gde je završila osnovnu i srednju školu. Diplomirala je na Medicinskom fakultetu u Beogradu sa prosečnom ocenom 9,11. Stalno je zaposlena na UDK u Tiršovoj, na mestu načelnika Odeljenja stacionarne dečje fizijatrije. Stručno se usavršavala u velikim centrima za fizikalnu medicinu širom Evrope (Austrija, Danska, Češka, Mađarska), kao i u Japanu (u Tokiju i Kjotu). Svojim pristupom mališanima pobrala je brojne simpatije dece i roditelja u našoj ordinaciji.

Udata, majka dvoje dece.

Pregledi koje obavlja:

  • fizikalni pregledi, tretmani beba i dece

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h