Hirurgija

HIRURGIJA (engl. surgery), rad rukama, operativno lečenje, grana medicine koja zbrinjava bolesti koje se leče operativnim putem, odn. manipulacijom. Prema Oksfordskom medicinskom rečniku, hirurgija je „veština ili praksa lečenja povreda, bolesti, deformacija i drugih poremećaja koji se leče manuelnim zahvatom ili pomoću instrumenata“.

Prof. dr Radivoj Brdar

Specijalista dečje hirurgije
Subspecijalista dečje ortopedije

Profesor Brdar je jedan od vodećih dečjih ortopeda u Srbiji, ekspert za hirurgiju urođenih anomalija stopala i kuka u dece. Bavi se dijagnostikom i lečenjem kongenitalnih anomalija koštano-zglobnog sistema u dece, grudnog koša i povredama skeleta.

Rođenje 1950. godine u Prijedoru, Republika Srpska. Diplomirao na Medicinskom fakutetu u Beogradu sa ocenom 9,98. Specijalizovao dečju hirurgiju u Beogradu, potom završio subspecijalizaciju iz dečje ortopedije. Stručno se usavršavao u Americi i Rusiji.

Ceo radni vek proveo je na Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj, na mestu načelnika ortopedije i kao zamenik generalnog direktora.

Oženjen suprugom Vesnom, ima ćerku i dva unuka.

Pregledi koje obavlja:

  • sve vrste ortopedskih oboljenja i povreda
  • ultrazvuk kukova, zgloba i mekih tkiva (Ahilova tetiva)
  • gipsana imobilizacija
  • lokalna infiltracija leka

Zakazite pregled

Naši doktori

Naši doktori

Budimo u kontaktu

Pišite nam

Vaše mišljenje nam je važno! Budite slobodni da sa nama podelite svoje sugestije, pohvale ili primedbe i tako nam pomognete da unapredimo naše usluge i na što bolji način odgovorimo na vaše potrebe.

info@medilek-tim.rs

Telefon

Za sve hitne upite i pomoć, pozovite nas na broj telefona u nastavku. Naš tim će vam rado pomoći i pružiti sve informacije koje su vam potrebne.

+381 11 286 23 72+381 62 222 688

Posetite nas

Pedijatrija Medilek tim Zvezdara

Koste Trifkovića 1. Beograd
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Tu smo za vas!

Medilek tim

Radno vreme: Ponedeljak - Petak: 08-20h   
Subota - 09-18h    Nedelja 12-14h